Tudjon meg mindent az optimalizált SO2 mérésről az élelemiszer mintákban, a C.Gerhardt és a BVB Laboratory közös szervezésű új ingyenes webinárjából. Rendkívül aktuális téma az élelmiszergyártás, tartósítás, export és import területén.
Tematika:
- 1. Bemutatkozás
A SO2 jelentősége az élelmiszeriparban
SO2 hatása
- 2. Hivatalos módszer az SO2 meghatározására
Az optimalizált Monier-Williams módszer
Előnyök és hátrányok
- 3. A módszerek közvetlen összehasonlítása
Visszanyerések és szórás
Milyen módszer a megfelelő választás a mintatípusaimhoz?
- 4. Továbbfejlesztett alternatív módszerek
Adaptált Monier-Williams módszer dedikált SO2 analizátor segítségével
Továbbfejlesztett folyamat és előnyei
Gyors elemzési módszere a VAPODEST-el
Hogyan lehetséges az elemzés 10 perc alatt?
Előnyök és megfontolandó dolgok
Teljesen automatikus SO2 meghatározás VAPODEST 550/C-vel
- 5. Kérdések és válaszok