YMC magyaroszági képviselet
Növelje meg termelékenységét a YMC Triart Prep segítségével

A magas termelékenység minden praparatív LC-folyamat kulcstényezője. A YMC-Triart Prep nagy terhelhetősége ezt garantálja az ön számára! A YMC-Triart Prep kiváló szelektivitást és felbontást biztosít, és akár 150%-kal növeli a termelékenységet a többi fázishoz képest.

Felhasználóink valós adatai azt mutatják, hogy az YMC-Triart Prep meggyőzte őket az első fázistól a végső folyamatig.

Praktikus gyakorlati tanácsokara van szüksége preparatív LC laboratóriumába?  Ebben nyújthat segítséget a YMC ingyenes posztere. 

A preparatív elválasztási folyamatoknak robosztusnak és megbízhatónak kell lenniük ezen paraméterek biztosítása gyakran komoly kihívást jelent. Az állófázisnak hosszú élettartamot kell biztosítania, és számos újra töltési ciklust kell lehetővé tennie. A nagyszerű dolog az, hogy az YMC-Triart Prep használatával mindkettőt elérheti!

Tudjon meg többet arról, hogy az YMC-Triart Prep mechanikai stabilitása hogyan segíti elő egy fenntarthatóbb, robosztus elválasztás kialakítását.

Felkeltettük érdeklődését a YMC preaparatív termékei iránt? Tudjon meg többet a preparatív töltetekről valamint preparatív, semiperep és üveg kolonnáinkról.